Despre Canticer

Ce trebuie să știi despre Canticer

Recunoscută încă din cele mai vechi timpuri, medicina tradițională chineză este o formă veche de medicină ce se bazează pe opinii orientale speciale, care și-au dezvoltat un set unic de teorii, de diagnostic și de tratament. Astfel, medicii chinezi sunt responsabili de colectarea unor informații despre sănătate prin intermediul unor tehnici speciale de examinare, după care informațiile sunt interpretate și este pus un diagnostic ce ține cont de principiile medicinei tradiționale chineze. 

Mai exact, medicina tradițională chineză se bazează pe faptul că organismul uman este format pe cinci elemente de bază – foc, pământ, metal, apă și lemn, care sunt în armonie completă atunci când corpul este sănătos. Când unul dintre elemente se dezechilibrează, în sensul că devine prea puternic sau prea slab, atunci apare boala. Ba mai mult, experții în medicină tradițională chineză sunt de părere că formele de cancer apar din cauza unor factori precum mediu, dietă, stil de viață haotic și tulburări emoționale. În cazul în care acești factori afectează sângele și energia vitală (qi)m atunci pot să apară acumulări locale a deșeurilor patologice, ceea ce va duce la o creștere anormală a țesuturilor idn interiorul corpului. 

Conform experților în medicină tradiționale chineze, pacienții care suferă de cancer se pot confrunta cu o invazie de căldură, adică cu febră. Potrivit acestora, aceasta este determinată de acumularea de deșeuri patologice în interiorul corpului, ca urmare a progresului cancerului. Aceste deșeuri, în cazul în care nu sunt eliminați, atacă direct ori indirect țesutul normal ori organele, astfel că celulele canceroase se vor extinde. 

În ceea ce privește energia vitală (qi) și sângele, în cazul pacienților cu forme de cancer, acestea se vor confrunta cu modificări în întreg organismul. Mai exact, energia vitală qi este responsabilă de funcționarea optimă a organismului și a organelor. Atunci când un pacient suferă de cancer, însă, apar blocale în ceea ce privește energia qi, care se manifestă prin probleme ale sângelui, adică aciditate, reducerea oxigenării celulare, precum și apariția tulburărilor în metabolismul lichidelor care este controlat de splină, plămâni și rinichi. În cazuri avansate, însă, pot să apară și celule tumorale atipice, care sunt de fapt celule normale, dar care au suferit modificări din pricina dezechilibrului din organism. În cazul în care pacientul va reuși să combată acest dezechilibru, iar energia qi își va recăpăta vitalitatea, atunci își va redobândi starea de sănătate. 

Celulele canceroase apar, însă, atunci când fluxurile constante de sânge și energia qi suferă un dezechilibru care persistă în timp. De cealală parte, însă, atunci când celulele canceroase cresc rapid și incontrolabil, țesuturile și funcțiile normale sunt afectate progresiv, motiv pentur care pacienții diagnosticați cu forme de cancer se confruntă cu o stare de oboseală acută. Mai mult de atât, o perspectivă a medicinei tradiționale chineze arată că formele de cancer în stadii incipiente afectează energia qi în stadii incipiente, după care, în timp, vor ajunge să consume mai mult sânge și yin, astfel că atunci când energia qi va fi epuizată, același lucru se va întâmpla cu Yin Yang. 

Potrivit medicinei tradiționale chineze, formele de cancer sunt declanșate de o acumulare de secreție mucoasă, dar și de umiditate, acestea fiind deșeuri patologice ce sunt produse de disfuncții ale organelor. În condiții normale, metabolismul lichid este controlat de plămâni, de splină și de rinichi, însă atunci când un pacient se confruntă cu o boală apare un dezechilibru, iar experții în medicină naturopată recomandă Canticer, un remediu naturist cu o formulă unică ce ajută la refacerea sângelui, la fortifierea organelor și la redobândirea echilibrului Yin Yang, întărind astfel organsimul să lupte cu boala. 

Cum acționează, concret, Canticer

Cu o formulă unică obținută prin combinarea unor ingrediente ce au fost studiate ani de zile și care au numeroase beneficii asupra organismului, Canticer este un remediu naturist revoluționar ce are puterea de a:

  •  îndepărta căldura toxică nefastă prevenind astfel răspândirea și dezvoltarea cancerului
  •  acționa asupra celulelor canceroase transformându-le în celule normale
  •  omogeniza sângele și energia qi pentru a-i oferi organismului puterea de a lupta împotriva bolii, întărind sistemul imunitar
  •  oferi organismului un boost de energie pentru a combate cancerul și pentru a reduce complicațiile date de aparițiile convenționale, precum radioterapie și chimioterapie
  •  curăța mucozitatea și umezeala pentr a ajuta organele și celulele să obțină substanțe nutritive mai ulor.
  •  de a crește toleranța organismului în fața tratamentului convențional.

Recomandări privind administrarea Canticer

Potrivit experților în medicină tradițională chineză, Canticer ar trebui să fie luat timp de trei luni de când a fost primit diagnosticul concret. Este, însă, indicat să urmați o cură de două luni, iar doza zilnică recomandată este de trei pastile, de trei ori pe zi. 

În cazul în care diagnosticul a fost pus în urmă cu trei-șase luni se recomandă o cură de patru luni, iar  peste șase luni de la diagnostic este indicat să urmați acest tratament timp de șase luni, pentru a combate simptomele date de boală. 

Aflați mai multe detalii despre felul în care trebuie să luați CANTICER ori dacă puteți să-l luați în combinație cu alte suplimente alimentare trimițând diagnosticul complet pe adresa noastră online. 

Cancer în medicina tradițională chineză și abordările occidentale

Canticer este un supliment alimentar recomandat persoanelor diagnosticate cu forme de cancer, întrucât ingredientele regăsite în compoziția acestuia sunt naturale și nu au efecte secundare, acestea nefiind raportate până ân prezent. 

Potrivit statisticilor, milioane de oameni se confruntă cu forme de cancer la nivel mondial, mulți dintre ei și-au pierdut, însă, viețile, însă există o mulțime de persoane care trăiesc ducând pe picioare boala. În sprijinul lor vine medicina tradițională chineză prin intermediul Canticer, acest remediu naturist având puterea de a combate complicațiile date de cancer, precum pierderea energiei, revitalizarea organismului, combaterea anorexiei, stoparea sângerărilor și tratarea infecțiilor cu care se confruntă aceștia. 

Mai mult de atât, în ceea ce privește tumorile acestea au fost în atenția specialiștilor în medicină tradițională chineză încă din cele mai vechi timpuri,  tumorile maligne fiind înregistrate prima dată în timpul dinstiei Song, care le-a descris ca fiind mase tari și cu suprafețe inegale. De atunci și până acum, însă, în urma anilor de cercetare, experții în medicină tradițională chineză a adunat experiență în tratarea bolilor oncologice. Astfel, în perspectiva acestora, cancerul este definit ca fiind o afecțiune sistematică ce este descrisă prin creșterea necontrolată a celulelor maligne, dar și prin apariția unor disfuncții ale organelor sau a tulburărilor de meridiane. Toate aceste probleme apar, însă, din princina unui organsim slăbit, care se confruntă cu un dezechilibru interior, disfuncțiile din organe dând naștere unor deșeuri patologice ce vor determina, în timp, creșterea anormală a unor celule. Canticer, însă, este un remediu naturist revoluționar ce ajută la distrugerea și la eliminarea acesora refăcând organismul. 

Prezentare și mod de administrare Canticer

Canticer este disponibil sub formă de flacon ce conține 120 de capsule vegetale. De obicei, patru cutii sunt suficiente pentru două luni de tratament, întrucât în funcție de gravitatea bolii, doza recomandată este de trei capsule de Canticer, de trei ori pe zi, cu 30 de minute înainte de masă. Este musai să fie înghițite cu apă călduță, iar pentru efecte optime, renunțați la consumul de alimente prea reci ori prea calde, prea condimentate ori prea sărate sau grase. Odată ce observaţi rezultatele Canticer, puteţi discuta cu medicul dvs. despre reducerea tratamentului medicamentos.

Canticer este un remediu naturist produs de compania chineză Qingdao HESHOUTANG TCM Healthcare Co. Ltd., care este recunoscută pentru numeroasele remedii naturiste pe care le-a realizat, acestea fiind recomandate nu doar pentru ameliorarea unor fome de cancer, ci și artrită, boli cardiovasculare și diabet. 

Ba mai mult, la nivel internațional, HESHOUTANG TCM se bucură de aprecierea oamenilor și de încrederea lor și a specialiștilor în nutriție și sănătate, dovadă fiind faptul că produsele lor sunt comercializate în peste 60 de țări din sud estul Asiei, Orientul Mijlociu, America, Oceania și Europa. 

Noi tratăm fiecare client ca pe un prieten”, declară reprezentanţii HESHOUTANG.

De asemenea, este important de știut faptul că acest remediu naturist – Canticer – este verificat de autorităţi precum Food and Drug Administration (SUA), Ministerul Sănătăţii din Cipru şi este notificat la Institutul de Bioresurse Alimentare din România.

În premieră mondială, HESHOUTANG a dezvoltat standardul GESIN (Geoherbalism, Eficienţă, Siguranţă, Individualitate şi Natură) care garantează calitatea produselor sale bazate pe medicină tradiţională chineză.

”Medicină tradiţională chineză tratează organismul uman atât energetic cât și fizic. Oamenii se îmbolnăvesc energetic din cauza dezechilibrului Yin – Yang apoi fizic. Sănătatea se obţine menţinând armonia şi echilibrul în corp, precum şi între corp şi natură.”, declara dr. Tom Wang – Fondatorul Heshoutang TCM, China

Contraindicații:

Canticer este un remediu naturist interzis femeilor însărcinate ori care alăptează, dar și peroanelor care se confruntă cu hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele Canticer. Deocamdată nu s-au înregistrat efecte secundare și nu se cunosc simptome pentru supradozare. Nu se recomandă, însă, administrarea a mai mult de nouă pilule pe zi de Canticer, fără îndrumarea doctorului ori a expertului în medicină naturopată. În cazul în care vă confruntați cu efecte secundare, încetați folosirea capsulelor.

Canticer este un remediu naturist disponibil sub formă de 120 de capsule, acestea fiind valabile timp de trei ani.