Supliment anticancer – Chimioterapie naturala

Î: Ce este Canticer 

R: Canticer este un supliment alimentar obținut din ingrediente sută la sută naturale, recunoscute pentru proprietățile benefice pe care le au asupra sănătății încă din cele mai vechi timpuri, fiind folosite în medicina tradițională chineză de sute de ani. Grație conținutului de ingrediente revoluționare, acest remediu naturist este responsabil de refacerea energiei vitale a organismului, dar și sângele. În plus, acest remediu naturist ajută la fortifierea organelor restabilind echilibrul interior, pentru ca pacienții să  fie ajutați să țină sub control cancerul. De asemenea, ajută la reducerea complicațiilor care apar în terapiile convenționale. 

Î: Celula canceroasă, punctul cheie al cancerului în medicina tradițională sau nu? 

R: Potrivit experților în medicină tradițională chineză, celula canceroasă este o celulă normală, motiv pentru care n-ar trebui să ne focusăm doar pe uciderea celulelor canceroase cu medicamente cu ori în urma unei intervenții chirurgicale, întrucât vor avea de suferit și cele normale. Tocmai de aceea, experții în medicină tradițională chineză vă propun Canticer, care ajută la echilibrarea dintre yin și yang, pentru a ajuta corpul să amelioreze tulburările de funcționare a organismului și care transformă celulele canceroase în normale.

Î: De ce organismul pacienților cu cancer prezintă tulburări?

R: Bolile, indiferent că sunt cronice sau acute, sunt declanșate de factori care influențează în mod negativ de sănătatatea, precum obiceiuri alimentare proaste, mese neregulate, lipsa somnului, intoxicații cu metale grele. Și anumiți factori endogeni pot afecta grav sănătatea, precum emoțiile negative, șocurile emoționale puternice, depresiile, precum și incapacitatea organismului de a se adapta la stres. 

Î:Cum funcționează Canticer

R: Canticer este un supliment alimentar revoluționar ce vine în sprijinul pacienților diagnosticați cu forme de cancer, întrucât are puterea de a ajuta la refacerea energiei qi, care este energia vitală, dar și a sângelui și de a fortifica organele. Ajută, de asemenea, la obținerea echilibrului Yin-Yang al întregului corp, astfel că va duce la combaterea rapidă a simptomelor date de cancer, dar și de a stopa dezvoltarea și răspândirea celulelor, de a preveni apariția complicațiilor frecvent întâlnite în cazul terapiilor convenționale, precum radioterapie și chimioterapie. Ajută, de asemenea, la întărirea sistemului imunitar, ajutând astfel organismul să facă față bolii.

Î: Cum se administrează Canticer și care este doza zilnică recomandată?

R: Regăsit sub formă de capsule vegetale, într-un flacon în care se găsesc 120 de pilule, acest supliment alimentar este indicat a fi administrat în doză de trei pilule, de trei ori pe zi, înainte de masă. 

Î: Cum pot să știu că acest remediu naturist acționează în organism? 

R: Canticer este un supliment alimentar recomandat a fi administrat pacienților diagnosticați cu forme de cancer pentru cel puțin două luni de zile. Astfel, după o cură de 480 de pastile, adică patru flacoane de Canticer, pacientul va resimți o ameliorare a simptomelor date de cancer. Mai exact, se va simți mai puternic, durerile nu vor mai fi atât de puternice. 

Î: Canticer poate avea efecte adverse? Ce trebuie să fac în acest caz? 

R: Creat sub standardul GESIN, Canticer este un supliment alimentar revoluționar, destinat tuturor pacienților diagnosticați cu cancer. În cazul în care vă confruntați cu disconfort în urma administrării ori considerați că nu are efecte asupra dumneavoastră, cereți sfatul medicului dvs. ori accesați site-ul spitalului nostru – www.tcmtreat.com, unde puteți obține un diagnostic cuprinzător și un plan de tratament de la medicii ori de la colaboratorii noștri, accesând pagina Formular Pacienți.

Î: Canticer poate fi administrat în același timp cu tratamentul chimic?

R: Da, acest lucru este posibil și chiar indicat, întrucât Canticer ajută la reducerea efectelor nocive apărute în urma tratamentului chimic. 

Î: Canticer poate fi administrat pe parcursul întregii vieți? 

R: Canticer este un supliment alimentar ce se bazează pe obținerea echilibrului energetic Yin și Yang, în scopul prevenirii dezvoltării și răspândirii celulelor canceroase, pe care le transformă în celule sănătoase. Specialiștii în medicină naturopată recomandă ca acest remediu să fie luat timp de 12 luni, după care este indicat să cereți sfatul unui specialist, în cazul în care vă confruntați cu probleme. Aceștia pot decide continuarea tratamentului cu Canticer, pentru a trata simptomele cu care vă confruntați. 

Î: Cancerul este vindecabil?

R: Potrivit medicinei tradiționale chineze, cancerul nu este o boală incurabilă, ci este o afecțiune care este cauzată de stilul de viață prost, de muncă, de obiceiurile proaste și de emoțiile negative. Astfel, în cazul în care oamenii reușesc să-și schimbe aceste obiceiuri își vor recăpăta sănătatea. Acest remediu naturist ajută la refacerea organismului și la curățarea energetică. 

Î: Care sunt obiceiurile proaste?

R: Lipsa somnului, alimentația neregulată și bazată pe produse nesănătoase, băuturile prea reci ori prea calde, gustările dese în timpul nopții, viața sexuală în exces, precum și sedentarismul și lipsa exercițiilor fizice, precum și depresiile ori excesul de muncă ori de distracție sunt obiceiuri ce pot da naștere unor afecțiuni. 

Î: Cum pot ști că un produs este bun pentru mine?

R: Să știi că un produs este eficient pentru tine și te ajută la tratarea problemelor de sănătate care îi dau bătăi de cap este simplu. Trebuie doar să încetezi să-l administrezi după o perioadă de tratament. Dacă problemele tale se îmbunătățesc considerabil, atunci produsul este bun pentru tine, motiv pentru care este indicat să-l administrezi în continuare. 

Î: Am restricții alimentare în timpul administrării suplimentului alimentar Canticer?

R: Ca să vă bucurați de efecte benefice ale acestui remediu naturist cel mai bine ar fi să renunțați la alimentele picante sau prea sărate, dar și la alimentele grase ori reci.

Î: De unde pot cumpăra Canticer?

R: Acest remediu naturist poate fi achiziționat pentru uz persoanl, în secțiunea de COMANDĂ ACUM, unde poate fi cumpărat direct. 

* Disclaimer – Acest supliment, deși este foarte eficient, nu asigurăm vindecarea în proporții complete. Nu sunt efecte adverse secundare cunoscute. Pentru orice informație sau ajutor medical specializat, sunați la numărul de pe site.

Go top