Supliment anticancer – Chimioterapie naturala

Canticer este un supliment alimentar revoluționar obținut din ingrediente naturale, precum:

 •  120 mg usturoi negru
 •  100 mg  Gynostemma Pentaphyllum
 •  80 de mg Momordica 
 •  50 mg cactus
 •  50 mg de extract de Semen Coicis
 •  50 mg de Hyriopsis Cumingii Leach
 •  50 de mg de Reishi

Ingredientele regăsite în compoziția Canticer sunt recunoscute pentru proprietățile pe care le are asupra organismului uman, motiv pentru care îți propunem să le descoperi mai jos:

Usturoiul negru

Folosit mai întâi ca aliment în Coreea de Sud, usturoiul negru este cunoscut pentru beneficiile excelente pe care le are asupra organismului încă din cele mai vechi timpuri. Spre deosebire de usturoiul obișnuit, acesta are un conținut scăzut de grăsimi și este bogat în zaharuri naturale și antioxidanți, responsabili de întărirea sistemului imunitar, dar și de regenerarea celulelor deteriorate din organism.  

Usturoiul negru este bogat în vitaminele C și B6, precum și în minerale și mangan, motiv pentru care ajută la întărirea sistemului imunitar și la reducerea efectelor nocive date de radicalii liberi. Acest ingredient ajută, de asmenea, la prevenirea afecțiunilor cardiovasculare, întrucât favorizează circulația optimă a sângelui, combate rigidizarea arterelor și reglează nivelul de colesterol din sânge. Printre altele, usturoiul negru regăsit în compoziția Canticer ajută la combaterea infecțiilor din corp, întrucât are efecte antibiotice. 

Potrivit unui studiu de specialitate, usturoiul negru ajută la prevenirea afecțiunilor neurodegenerative, precum boala Alzheimer. 

Gynostemma Pentaphyllum

Originară din Cina, această plantă care este cunoscută sub numele de ”planta nemuririi” este un fel de ginseng, fiind recunoscut pentru proprietățile excelente pe care le are asupra organismului uman.

Gynostemma Pentaphyllum este o plantă bogată în ginsenozide, carotenoizi, acid cafeic, quercetină, kaempferol, rutină, seleniu, calciu, dar și gipenozide, un anumit tip de compuși activi, toate aceste ingrediente fiind responsabile de reducerea colesterolului din sânge, de reducerea tensiunii arteriale, de stimularea sistemului imunitar, precum și de prevenirea unor afecțiuni respiratorii, dar și gastrice. 

Studiile de specialitate realizate de-a lungul timpului au arătat că această plantă are efecte benefice și în cazul cancerului, întrucât ajută la regenerarea celulelor și previne dezvoltarea acestra. Are, de asemenea, proprietăți antioxidante și antiinflamatorii, dar îmbunătățește și funcționarea ficatului și a inimii. 

Această plantă ajută la reducerea nivelului de colesterol rău LDL și a trigliceridelor, în timp ce colesterolul bun HDL, dar și a nivelului de zahăr din sânge, fiind benefică pentru diabetici. 

Castravete amar – Momordica Charantia

Printre ingredientele regăsite în compoziția Canticer se numără și castravetele amar (Momordica Charantia), o plantă ce își are originile în sudul Asiei, dar care este răspândită și în Africa și în Australia. Este recunoscută încă din cele mai vechi timpuri grație proprietăților benefice pe care le are asupra organismului, fiind bogată în substanțe precum charantină, polipetide, alcaloizi, glucozide, saponine, rezine, uleiuri volatile, vitamina C, dar și aminoacizi și acid glutamic. 

Astfel, castravetele amar este recunoscută pentru proprietățile hipoglicemiante, hipocolesterolemiante, antibiotice și antivirale. Așadar, potrivit studiilor de specialitate, această plantă ajută la combaterea unor afecțiuni precum diabet, întrucât reglează nivelul de zahăr din sânge, pancreatită, dar și la prevenirea unor boli ale inimii, întrucât ajută la reglarea nivelului de colesterol din sânge și de trigliceride. 

Castravetele amar este indicat, printre altele, și în tratarea tulburărilor digestive, a bolilor de ficat și a psoriazisului. Oferă, de asemenea, protecție împotriva cancerlui și a tumorilor, întrucât are proprietăți antitumorale, ceea ce înseamnă că ajută la stoparea și răspândirea celulelor canceroase. De asemenea, combate și pietrele la rinichi și reglează tensiunea arterială.

Cactus (Opuntia dillenii Haw)

Regăsit în compoziția Canticer, cactusul are numeroase proprietăți pentru menținerea sănătății, întrucât ajută la reglarea nivelului de colesterol din sânge și a trigliceridelor din sânge, ajută la vindecarea unor leziuni tumorale și poate combate chiar și simptomele apărute în boli degenerative.

Cactusul este recunoscut pentru proprietățile benefice pe care le are asupra organismului uman încă din cele mai vechi timpuri, întrucât are un conținut bogat de vitamina C, provitamina A, zaharuri, proteine și lipde ce sunt necesare funcționării optime a organismului, însă este o sursă excelentă și de fibre solubile și insolubile, substanțe ce ajută la îmbunătățirea digestiei, dar și a tranzitului intestinal, având proprietăți antiareice. 

Grație conținutului bogat de potasiu, calciu, fier, zinc și calciu, acest ingredient ajută la reglarea rapidă a colesterolului, a inflamațiilor colonului, precum și obezității. Este indicat și persoanelor diabetice sau care prezintă risc crescut de a dezvolta această afecțiune, întrucât ajută la reglarea glicemiei.

Extract de Semen Coicis 

În compoziția Canticer se regăsește și extract de Semen Coicis, un ingredient recunoscut pentru proprietățile benefice pe care le are asupra organismului uman, fiind recomandat pentru a trata edeme, reumatism, abces pulmonar, guturai, bronșită, diabet, dar și apendicită ori artrită. Conform studiilor de specialitate, acest ingredient este un remediu eficient în tratarea reumatismului, dar poate să combată și tulburările purulente și a răcelilor. De asemenea, grație conținutului de substanțe active, extractul de Semen Coicis ajută la combaterea edemelor și a acumulărilor de apă din organism, prevenind astfel apariția unor boli grave. 

Pulbere din perla și carapacea scoicii Hyriopsis cumingii leach 

Canticer este un remediu naturist recunoscut pentru beneficiile pe care le are asupra sănătății, iar în compoziția acestuia se regăsește și pulbere din perla și carapacea internă a scoicii Hyriopsis cumingii leach, un tip specific de perlă ce este utilizat în medicina tradițională chineză pentru a calma nervii, dar și pentru a combate toxicitatea din organism, ajutând la detoxifierea și regenerarea țesuturilor. 

Astfel, acest ingredient este util în combaterea palpitațiilor și a insomniei, dar și a convulsiilor și a ulcerațiilor pielii care sunt greu de vincecat.

Ciuperca Reishi

Ciuperca Reishi este un tip de ciupercă foarte rar, dar care este cunoscut pentru beneficiile pe care le are asupra sănătății încă din cele mai vechi timpuri, fiind utilă în combaterea multor afecțiuni. 

Având un conținut bogat de microelelemente active, între care polizaharide, acizi ganoderici, germaniu organic, adenozina, aminoacizi și proteine, acest ingredient îmbunătățește semnificativ funcționarea sistemului imunitar, însă ajută și la reglarea tensiunii arteriale. De asemenea, acizi ganoderici regăsiți în compoziția acestui ingredient ajută la eliberarea de histamină, fapt pentru care îmbunătățește funcționarea funcțiilor ficatului, dar și la combaterea alergiilor. Ajută, de asemenea, și la tratarea unor forme de cancer, întrucât protejează organismul de efectele nocive date de radicalii liberi. 

Printre altele, ciuperca Reishi tratează anxietatea, tensiunea arterială, hepatită, bronșita, insomnia și astmul. Este indicată chiar și pentru reglarea colesterolului din sânge și a trigliceridelor, precum și pentru tratarea unor afecțiuni grave precum SIDA.

Prospect – principalele beneficii ale ingredientelor regăsite în compoziția Canticer:

 •  întărește sistemul imunitar și ajută la echilibrarea diviziunii celulare normale
 •  reduce formarea de vase anormale la nivelul țesuturilor
 •  induce apoptoza celulelor anormale pe calea reticulului endoplasmatic celular
 •  sporește rata de folosire a oxigenului celular și stimulează celulele NK
 •  reduce invazia celuelor anormale și activează celulele dendritice, care au rol în îmbunătățirea imunității antimicrobiene la nivelul pielii și mucoaselor.
 •  stimulează funcțiile organismului ajutândul să se adapteze oricăror condiții
 •  ajută la detoxifierea ficatului oferind protecție hepatică
 •  reduce infecțiile bacteriene, virale, parazitare, fungice și reduce formarea trombilor. 

Mod de administrare Canticer:

Canticer este un supliment alimentar obținut din ingrediente naturale, iar doza profilactică recomandată este de două capsule, de trei ori pe zi, înainte de mese, timp de 90 de zile. În scop terapeutic, în schimb, doza zilnică recomandată este de trei capsule, de trei ori pe zi, timp de trei-12 luni. Această perioadă poate fi prelungită, însă, până când analizele se vor normaliza. Conform experților, efectele acestui remediu naturist se vor vedea după două luni, când tensiunea arterială se va regla. Pentru a spori efectele acestui remediu naturist este indicat să renunțați la alimentele prea condimentate, prea calde ori prea reci, dar și grase. Este, de asemenea, bine să faceți mișcare. 

Canticer este un remediu naturist ce nu trebuie să fie luat de femeile însărcinate ori care alăptează. Nu are efecte secundare cunoscute și nu sunt cunoscute simptome pentru supradozare.

Contraindicații:

Acest remediu naturist nu este recomandat persoanelor care prezintă hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele Canticer. Canticer este un remediu naturist disponibil de 120 de capsule, produs de  QINGDAO HESHOUTANG TCM healthcareCo.Ltd, fiind autorizat în UE, SUA, întrucât respectă standardele FDA. 

Go top